Voedsel Codex Alimentarius

"Hij die 't voedsel beheerst, beheerst de mens."

"De Tweede Wereld Oorlog is kinderspel vergeleken de Voedsel Codex. Volgens de Wereld Gezondheids Organisatie, zullen twee miljard mensen overlijden. De Codex Alimentarius wordt 31 december 2009 in Nederland en Belgie van kracht" aldus Brian Clement op 26 maart 2008 in de Muiderkerk in Amsterdam. "Jullie rechten worden afgenomen - beetje bij beetje - terwijl jullie slapen."

Rawfood Europe filmde de toespraak van Brian Clement, hoofd van het Hippocrates Health Institute in Florida, het grootste Raw Food Health resort ter wereld.

Bekijk deze video waar Brian zich uitspreekt over de "Voedsel Codex" (Codex Alimentarius). De Nederlandse vertaling van zijn toespraak vind je hieronder.De volledige Nederlandse tekst van Brian's toespraak

"Laten wij overgaan tot de belangrijkste vraag van de avond. Over de opkomst zijnde invoering van de Codex Alimentarius. Ik zal zo kort mogelijk antwoorden.

Er zijn 177 landen lid van de World Trade. Jullie [in Nederland en Belgie] leven in een daarvan. Ik leef in een daarvan [US].

Nazi achtergrond

We gaan terug naar de Tweede Wereld Oorlog. Daar was een man die de pharmaceutische industrie leidde Duitsland [FG Farben] i. Hij produceerde het gas dat gebruikt werd in de gaskamers, het staal voor de treinrails naar de concentratiekampen. Hij maakte ook ingredienten voor de pharmacy.

Na de oorlog, werd hij in de gevangenis gestopt. Hij had zich echter zo verrijkt met zijn business tijdens de oorlog dat hij genoeg geld had om zich snel vrij te kopen. Op dat moment hadden ze hem door het hoofd moeten schieten. En ik ben een pacifist. Affijn, na zeven jaar lieten zij hem vrij.

VN voorgelogen

Hij ging terug naar zijn vrienden. Zij keken terug naar de 19e eeuw en bepaalde problemen die zij indertijd hadden met het invoeren van codex regelgeving in Amerika. Zij besloten naar de toen nieuw opgerichte organisatie te gaan - de Verenigde Naties - en hielden bedonderde die.

Zij vertelde de VN: "Wij zijn bekeerd. Wij zijn goede jongens nu. We hebben niets meer met de Nazis te maken. We willen helpen zodat niemand ter wereld nog hoeft om te komen van de honger. En, wij zorgen ervoor dat iedereen goede medicijnen krijgt." Dit begon in de vijftiger jaren. Er was niet veel activiteit toen want zij konden de wereld niet verenigen [koude oorlog]. Pas eind tachtiger jaren begon daar verandering in te komen. Dat was toen wij de handen samen voegden en zeiden: "Wij richten een wereld organisatie op die wij World Trade noemen."

Kapitalistische kolder

Dit was echter een grote kapitalistische grap. Er is niets mis met kapitalisme, maar als het op deze manier gaat, is er iets erg mis. De oud Nazis hadden een plan en zeiden - luister goed: " Na 31 December 2009 zijn alle 177 landen van de World Trade geharmoniseerd. Klinkt dat niet prachtig. Vanaf volgend jaar zijn wij geharmoniseerd.

De harmonizatie waarop zij doelen - en dit kun je checken door de Wereld Gezondheids Organizatie (WHO) te bellen, een onderdeel van de Verenigde Naties, en te vragen naar het boek. Ik heb het gelezen. Ik vertel je wat erin staat.

Geen biologisch voedsel

Er zullen niet langer biologische voedsel standaarden in landen bestaan. De Wereld Gezondheids Organisatie - en de Nazis - zullen letterlijk het biologisch voedsel beheersen. Dit zal dan bestraald worden, bespoten met chemicalien, groeien in koeienstrond en gedrenkt in pesticiden. Dit mag dan toch nog biologisch heten.

Overigens, als onderdeel van dit plan, zullen ze langzaam maar zeker gaan controleren en bepalen of je wel of niet - en waar - je je eigen voedsel mag groeien. Uiteindelijk zal je een vergunning moeten hebben om een moestuin te onderhouden.

2 Miljoen mensen overlijden

Je denkt dat ik uit mijn nek lul? Je gelooft niet wat ik zeg? Check mij. Ik daag je uit om alles wat ik zeg na te zoeken en te controleren. De Wereld Gezondheids Organisatie zegt dat als de Codex volledig is geimplementeerd, twee miljoen mensen zullen sterven.

Het tweede punt wat zij namelijk zullen doen is alle medicijnen beheersen. Zij zijn al behoorlijk goed op weg in Duitsland en Noorwegen.

Op dit moment zijn [de Nazis] aan het lobbien in jullie overheid. 't Is maar dat je het weet. Jullie slapen. Het is een feit dat zij op dit moment jullie overheid [in Nederland en Belgie] bewerken. Zij lobbyen op dit moment in mijn overheid [US]. Er zijn op dit moment vijf wetsvoorstellen.

Test case

De eerste test deden ze in Amerika, in Californie. Het niet langer toegestaan om rauwe amandelen naar een van de 50 andere US staten te vervoeren. Zij wilde kijken of iemand zou opstaan en protesteren. Maar nee, dat deden wij niet. Wij kijken slechts TV, eten kant-en-klaar maaltijden. Luister goed.

"They want to wipe these bastards out"

Wie zijn de 2 mijard mensen die zullen sterven? Niet de blanken mensen die geld uitgeven. Dat kan ik je wel vertellen. Het zijn de zwarten in Afrika, en de oorspronkelijke bewoners van Zuid Amerika. Want die rotzakken willen ze van de kaart vegen. Ze geven geen cent uit. Klinkt hard he?

Feitelijke bewering. Zij willen de rotzakken de wereld uit helpen, ze geven geen cent uit.

Wereld beheersen

En zijn willen jullie harmoniseren. Zij willen jullie volledig bezitten. Ze zijn al in Ierland geweest vorig jaar. Ze namen de biologische goji berries van de markt. Ik werkte destijds met de minister van gezondheid samen. Hij was bezig het roken te verbieden in Ierland.

Die Ierse minister was een goed man. Hij moest op dat moment de mannen bijna letterlijk van zich afslaan "De EU mannen blijven maar terugkomen. Ze vertellen mij wat ik moet doen. Geneeskrachtige kruiden hebben zij ook al van de markt genomen.

[Als deze mannen er niet aan kunnen verdienen, of er geen patent op kunnen leggen, wordt het uit de handel genomen. Over enkele jaren is slechts voedsel en medicijnen te koop waar zij direct of indirect aan verdienen.]"

Recht gezondheid

Europa, jullie lopen in dit opzicht ver vooruit op ons in de US. Ze nemen jullier recht op gezondheid af - beetje bij beetje, stukje voor stukje - terwijl jullie slapen.

Een goed ding in Amerika dit jaar zijn de presidentsverkiezingen. Daar was een man dit die mee deed voor de conservatieven. Hij was overigens een arts, Ron Paul. De enige republikein waar ik ooit op gestemd heb.

Hij vertelde namelijk de waarheid. Hij zei: "De meest schadelijke activiteit van dit moment is de op komst zijnde invoering van de Codex Alimentarius"

Codex controversieel

"Het eerste dat ik zal doen als ik president word, is het voorstel tot invoering van de Codex stoppen." Hij snapte het. Hij is arts. Hij had zoiets van: " Hoezo? Die lui maken nog niet genoeg geld? Zij moeten ons het gezonde eten ook nog afnemen? Zij willen volledige macht?"

31 December 2009

Zij beheersen de voedingssupplementen industrie al. En opnieuw dring ik erop aan om elk woord wat ik zeg te checken. 31 december 2006, is de datum waarop de Codex Alimentarius volledig van kracht zal zijn in jouw land.

En langzaam maar zeker - terwijl jullie slapen - worden al je rechten afgenomen.

Een telefoontje naar de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) en vraag hen wat de Codex Alimentarius inhoudt. Zij zullen het je vertellen. Twee miljard mensen zullen overlijden. Het is een wetenschappelijk feit.

Dacht je dat de Nazis goed werk habben gedaan tijdens de Tweede Wereld Oorlog? Bij dit vergeleken is wat toen gebeurde kinderspel.

WOII kinderspel

Dit is alles wat ik je kan vertellen. Als je denkt dat ik overdrijf, bedenkt je dan waartegen je het opneemt deze keer. Toen hadden wij het over een een paar miljoen mensen dat werd vermoord. Nu praten wij over jouw gezondheid, dat van je kinderen en 2 miljard andere mensen.

Word wakker

Word wakker. Neem actie. Hoe doe je dat? Niet door tegen anderen aan te schreeuwen. Niet door in de politiek te gaan. Verander jezelf. Verander de wereld verander jezelf. Dat is wat Gandhi zei.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf

Als je wil dat er iets verandert, verander dan zelf. Dat is hoe dingen veranderen.."


Wat kan je doen?

  • Teken het EU Referendum voor behoud van natuurlijke geneeswijzen en PUUR onbespoten, onbestraald, niet genetisch gemanipuleerd voedsel.

  • Schrijf brieven, bel en stuur e-mails naar de overheid. Informeer anderen, het is verbazendwekkend hoeveel mensen nog niet van de codex op de hoogte zijn. Vertel ze over de petitie.

  • Vraag je winkelier en/of marktkoopman om vers, onbespoten en onbestraald groente en fruit.

  • Eet meer biologische groente en fruit, eet voedingsrijkesuperfoods ga juicing. Dit is een van de beste manieren om jezelf te beschermen tegen de negatieve gevolgen van de codex. Je krijgt dan voldoende goede voedingsmiddelen binnen on gezond te blijven.(Raw food - veel gestelde vragen)


Externe Links over de Codex AlimentariusJan Kraak
Wij worden wakker
Willen wij weten
Dr Rath Foundation
EU Referendum over Food Codex


Codex acties in andere landen

Codex Alimentarius US
Codex Alimentarius EU
Codex Alimentarius Netherlands
Codex Alimenatius Canada


Related Articles

Teken de EU Petitie
Reactie op uitzending TROS Radar - Codex Alimentrius
Wat en waarom rauwe voeding
What is Codex Alimentarius
Sign The EU Referendum (all nationalities can sign!)
What are causes of B12 Deficiency
Raw Food Nutrition
Raw Food Diet of the Future


Get health secrets, recipes, blog and video updates by e-mail
First Name
E-mail Address

Don't worry -- your e-mail address is totally secure.
I promise to use it only to send you The Best of Raw Food E-zine.
Thank You!


THERE'S NO COPYRIGHT ON THIS PAGE. LINK TO THIS PAGE OR POST THE CONTENT ON YOUR SITE.

WAKE UP, CHANGE YOURSELF AND SPREAD THE WORD.


Return from voedsel codex alimentarius to the HomePage

blog stats